Med fokus på vintern

En seg inre process är till ända. Hoppas jag.

Ryggproblemen som satte käppar i hjulet för löpningen gav stundtals upphov till en hel del missmod. Det kanske behöver erkännas. Men nu kan jag äntligen och med glädje konstatera att detta är historia. Ja inte ryggproblemen men missmodet. Med gott mod tar jag nu sikte på den kommande vintern.

Upptakten till vintersäsongen blev lysande med tre Spinnpump-pass den gångna veckan. Drygt 20 pass är ytterligare inplanerade innan långloppssäsongen kör i gång i februari. Men innan dess blir det förmodligen också lite stavgång, och skidåkning förståss i den mån snötillgången tillåter. Inga sura miner här alltså.

2 kommentarer på “Med fokus på vintern

    • Det är inte så bråttom med snön ännu. Jag måste hinna stavgå först.

      Tyvärr såg jag inte dig. Men det beror antagligen på att jag inte vågar se mig runt. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s