Mysfaktorn

Gjorde ett litet test med vår nya inglasade terass redan i kväll. Ville bara snabbt kolla vilken stämningsskapande miljö den eventuellt kommer att erbjuda. Och jag tyckte faktiskt att det såg lite lovande ut.

Ni tycker säkert att årstiden är helt fel för terassbygge. Och jag håller med, men bara delvis. Låt oss se det på det sättet att jag för en gångs skull gör något med god framförhållning. När vårsolen tittar fram om ca. 5 månader, ja då har terassen redan länge varit klar.

Annonser

4 comments on “Mysfaktorn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s