Häftigt åskväder

Det var ett häftigt åskväder som drog över holmen i natt vid tretiden. Det speciella denna gång var blixtarna. Det måste ha varit hundratals med blixtar som lyste upp himlen under den halvtimme som åskvädret varade.

Fick fram kameran till slut. Bara för att konstatera att blixtarna är inte så lätta att fånga. Däremot nog en välupplyst natthimmel.

Annonser

2 comments on “Häftigt åskväder

  1. Som rätt så färsk bloggare har jag nu velat lära känna den finska bloggosfären, lite grann. Och hamnat hos dig, bla. Och lärt mig var Korsholm ligger (Wikipedia/Sverige: Korsholm (finska Mustasaari) är en kommun i Svenska Österbotten i landskapet Österbotten i Västra Finlands län i Finland.) Kul att du var i Karlstad i somras (där bodde jag i 25 år, nu Stockholm). Nackabo från början – du skriver om Ormingeskogarna i Nacka kommun. Fast Nackareservatet, ”vid Nacka-masterna”, är väl ett strå vassare?

    • Men så kul att du då hittade mig. Fast när det gäller bloggandet så har jag just inget att bjuda på. Det är mest nonsens här.

      Intressant med våra kontaktytor, Karlstad och Nacka. I Nacka sommarjobbade jag inom renhållningen på 70-talet. Nackareservatet i all ära. Ormingeskogarna besökte jag av nostalgiskäl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s