Folktomt

på torget i Karlstad. Jag hörde ett rykte om någon slags musikduell i Karlstad. Men det är antagligen något jag missförstått eller så har jag tagit fel på dan. Satt en god stund och väntade men ingen dök upp.

Ps. Inlägget är väl inte helt seriöst till alla delar. Ds.

Annonser

2 comments on “Folktomt

  1. Nämen oj! Där sitter du ju framför ”tanten” (statyn som uppfördes efter unionsupplösningen mellan Sverige och Norge). Att det är så folktomt på torget beror på att alla karlstadsbor och andra värmlänningar hade sökt sig till Tingvallastadion där duellen skulle gå av stapeln. Hela Värmland var på plats, men hsg fegade ur, han åkte till Närpes istället! 😉 Bättre fly än illa fäkta! Så vi kan väl konstatera att rocken har segrat! 😀 LONG LIVE ROCK’n’ROLL!

    Ska du vara länge i stan? Jag jobbar imorgon, kanske kan vi äta lunch någonstans om du är kvar? Skicka ditt telefonnummer till min min mailadress i så fall!

    • Just så. Det var det jag gissade. Jag är alltid på fel ställe.

      Lunchen får vi nog ta en annan gång. Tack för erbjudandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s